'Overstap Agüero naar Real is onbespreekbaar'

Maarten Van Bever
| 7 reacties
'Overstap Agüero naar Real is onbespreekbaar'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid hengelt al een tijdje naar Sergio Agüero, de sterspeler van aartsrivaal Atlético Madrid. Een overstap naar de buren van Real is echter compleet onbespreekbaar, aldus Atlético-voorzitter Gil Marin.

Sergio Agüero tekende onlangs een nieuw contract tot 2014 bij Atlético waarin een gelimiteerde transfersom van 45 miljoen euro werd opgenomen. Maar zelfs wanneer Real dit bedrag op tafel legt, zal Atlético de 22-jarige Argentijnse ster niet laten gaan.

Voorzitter Miguel Ángel Gil Marín van Atlético benadrukt dat Agüero nooit naar de buren zal verhuizen: “Dat is een afspraak die is gemaakt tussen de speler, de zaakwaarnemer en de club. Ook wanneer Real de gelimiteerde transfersom op tafel legt, zal hij niet gaan. De speler zelf wil helemaal niet naar Real Madrid en de club zal hem niet laten vertrekken.”

Vorige week stond in Marca te lezen dat Real komende zomer een bod van 28 miljoen euro plus Alvaro Negredo zou uitbrengen op Agüero. Negredo werd anderhalf jaar geleden verkocht aan Sevilla, maar Real bedong bij die transactie een terugkoopoptie van zeventien miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties