Mbokani: "Binnenkort speel ik bij een topclub in Engeland"

Fabian Morren
| 32 reacties
Mbokani: "Binnenkort speel ik bij een topclub in Engeland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend speelt Wolfsburg tegen het Mönchengladbach van Logan Bailly en Filip Daems. Bij Wolfsburg speelt ook een oude bekende: Dieumerci Mbokani.

De Congolese ex-aanvaller van Standard stapte tijdens de winterstop over van Monaco naar Duitsland. Wolfsburg huurt de aanvaller voor zes maanden. Een basisplaats kon hij nog niet afdwingen, maar daar hoopt Mbokani snel verandering in te brengen.

"Als ik niet aan de aftrap kom, zal ik invallen", zegt Mbokani in HLN. "De voorbije weken deed de coach een beroep op mij om de laatste twintig minuten vol te maken en na de match van zaterdag op Freiburg bleek hij zeer tevreden. Ik was ook tevreden over mezelf, want ik dwong twee kansen af."

"Lang duurt het niet meer voor ik mijn niveau van Sclessin haal", blijft de spits erg positief. "Schrijf maar op dat ik over anderhalf jaar bij een van de vijf grootste clubs uit de Premier League speel. Misschien niet bij Man U, mijn favoriete club, maar daar maak ik geen punt van. Nu moet ik eerst opvallen bij Wolfsburg, maar dat lukt me wel. Het voetbal van de Bundesliga ligt mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties