Datum: 09/04/2011 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daknam
Lokeren en Gent delen de punten
Melissa Maes
| 0 reacties
Lokeren en Gent delen de punten
Foto: © SC

AA Gent was gewaarschuwd: Lokeren is bezig aan een sterk seizoen. De thuisploeg kwam dan ook eerst op voorsprong. De Buffalo's maakten in de 82ste minuut nog gelijk.

De eerste helft werd overheerst door slechte passen en heel traag voetbal. Buiten enkele onafgewerkte kansen viel er niet veel te beleven op Daknam. Drie halve kansen voor AA Gent en eentje voor Lokeren.

Erlend Hanstveit pakte in de dertiende minuut een gele kaart. Nill De Pauw hing in de rug van de Gentse defensie en Hanstveit trok aan de noodrem.

De tweede periode ging veelbelovend van start. AA Gent trok meteen ten aanval. Bernd Thijs kreeg in minuut 56 een gele kaart voor protest. De aanvoerder van de Buffalo’s had zichzelf amper nog onder controle.

In de 66ste minuut kwam er dan toch een doelpunt. Thuisspeler De Pauw trapte de bal in de linkerhoek. Dury wisselde kort daarop De Smet en Mboyo voor El Ghanassy en Conte. El Ghanassy kon meteen dreigen maar zijn bal kwam op de paal terecht.

Coulibaly trapt de vrije trap van El Ghanassy voorbij Copa. De streekderby eindigt zo in de laatste tien minuten met een gelijkspel.

Herbeleef Sporting Lokeren - KAA Gent

Vooraf