Alderweireld zorgt voor overwinning Ajax

Melissa Maes
| 19 reacties
Alderweireld zorgt voor overwinning Ajax
Foto: © SC

De top drie van de Eredivisie moest zondag op bezoek bij hun tegenstanders. Toby Alderweireld pikte zijn goaltje voor Ajax mee dat won van NEC.

NEC - Ajax 1-2

Björn Vleminckx en zijn ploegmaats kregen zondagmiddag bezoek van de nummer drie in stand, Ajax. Het was de thuisploeg die in de vierde minuut al op voorsprong kwam via een schot van Schøne. Net voor rust maakte Sulejmani de gelijkmaker op aangeven van Eriksen.

Toby Alderweireld zorgde voor de Amsterdamse overwinning. Onze landgenoot kopte in de 66ste minuut de bal tegen de netten. Ajax blijft ondanks de overwinning op de derde plaats staan, maar nadert tot op een punt van PSV en Twente.

De Graafschap - FC Twente 1-1

De ploeg van Michel Preud'homme kwam zondag op bezoek bij de mannen uit Gelderland. Het zag er lang naar uit dat Twente zuinig zou winnen met een doelpunt van Landzaat in de laatste twintig minuten. Nacer Chadli werd een minuut daarna gewisseld.

In de allerlaatste minuut maakte Meijer toch nog de gelijkmaker. Door het gelijkspel staan PSV en Twente opnieuw samen aan de koppositie.

Overige uitslagen:

Heracles Almelo - PSV 0-2
Feyenoord - Willem II 6-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties