Bayern München haalt vernietigend uit: 1-8

Fabian Morren
| 11 reacties

Bayern München heeft zich dankzij een monsterzege verzekerd van een ticket voor de voorronde van de Champions League. Bayern versloeg degradatiekandidaat St-Pauli met 1-8.

Mario Gomez opende al na tien minuten de score en nog voor rust zorgde Daniel Van Buyten voor de 0-2. Op aangeven van Robben zorgde Gomez voor de 0-3 en nadien scoorde Robben zelf. Franck Ribéry zorgde voor de vijfde treffer.

Marcel Eger milderde, maar Arjen Robben zorgde met de kop voor de 1-6. Gomez maakte vervolgens nog zijn honderdste doelpunt in de Bundesliga en Ribéry legde de eindcijfers vast op 1-8.

Hannover verloor met 2-1 bij Stuttgart, waardoor Bayern zeker is van de derde plaats die recht geeft op een ticket voor de voorronde van de Champions League.

Mönchengladbach is weer een stap dichter bij het behoud na een 2-0-zege tegen Freiburg. Hanke en Reus bezorgden de thuisploeg in de laatste tien minuten de overwinning. Filip Daems en Dante begonnen in de basis.