Vermaelen krijgt zware openingsweken

Yves Dekoning
| 9 reacties
Vermaelen krijgt zware openingsweken
Foto: © SC

Het wedstrijdschema voor het seizoen 2011-2012 in de Premier League is bekend gemaakt. Arsenal lijkt de moeilijkste start voorgeschoteld te krijgen. Op de tweede speeldag krijgen de Gunners Liverpool al over de vloer. Ook Manchester United en Tottenham krijgen een zware openingsfase.

Titelverdediger Manchester United mag in het weekend van 13 augustus openen met een bezoekje aan West Brom. Daarna volgen thuismatchen tegen Tottenham en Arsenal (Thomas Vermaelen). De Gunners moeten eerst op verplaatsing bij Newcastle en dan volgen de toppers tegen Liverpool en Man Utd. De Reds spelen eerst thuis tegen Sunderland (Simon Mignolet). Voor Jordan Henderson meteen ook een duel tegen zijn ex-club. Na de topper in Arsenal wacht een thuismatch tegen Bolton.

Chelsea mag opwarmen tegen "kleinere ploegen" Stoke, West Brom en Norwich. Manchester City (Vincent Kompany) mag eerst tegen debutant Swansea en Bolton, maar moet op speeldag drie naar Tottenham. De Spurs openen thuis tegen Everton (Marouane Fellaini), dan wachten Man Utd en City. Geen simpele klus.

Op 17 september staat Manchester United-Chelsea op het programma. Liverpool en Man Utd kijken elkaar op 15 oktober in de ogen. Eén week later staat de derby van Manchester op het menu. De Londense derby tussen Arsenal en Chelsea volgt op 29 oktober.

Voor Fellaini (Everton) wacht na de de trip naar Tottenham een thuismatch tegen promovendus QPR en een uitmatch bij Blackburn. Mignolet mag na Liverpool zijn kunnen tonen tegen Newcastle en Swansea. Moussa Dembele mag met Fulham eerst thuis spelen tegen Aston Villa. Dan volgen verplaatsingen naar Wolves en Newcastle. Ritchie De Laet mag met Norwich eerst tegen Wigan en Stoke, alvorens met Chelsea een zware dobber wacht.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties