Ouderdomsdekens laten van zich horen bij Schalke

Stefan Claus
| 5 reacties
Ouderdomsdekens laten van zich horen bij Schalke

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Schalke 04 is nog in feeststemming na hun overwinning in de Supercup. Toch is niet iedere speler tevreden over zijn status onder trainer Ralf Rangnick.

Middenvelder Peer Kluge (30) en reservekeeper Mathias Schober (35) kunnen zich niet verzoenen met de rol die ze krijgen toebedeeld onder trainer Rangnick. “Vorig seizoen speelden we goed tot zeer goed, daarom kan ik dit niet begrijpen”, aldus Kluge. Twee van de jonkies die nu hun kans krijgen zijn Lewis Holtby (20) en Joel Matip (19).

Schober was vorig jaar nog tweede keeper en verlengde daarom zijn contract. Nu is hij dus een plaatsje gedaald in de pikorde. “Ik hoorde pas een half uur voor de wedstrijd tegen Dortmund dat ik niet in de kern zat. Dat komt hard aan, zeker omdat ik mij niet minder vind dan de andere keepers”, aldus Schober.

Kluge behoorde vorig seizoen nog tot de dragende spelers van het elftal. Samen met Metzelder en Raúl was hij een van de voortrekkers. Ook Raúl maakt zich zorgen over zijn positie in de ploeg. Onder Rangnick wordt hij uitgespeeld als middenvelder en dat zint de Spanjaard niet. Schalke 04 zou bereid zijn mee te werken aan een overgang van de ex-Real Madrid speler naar de Engelse Premier League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties