Gerrard hoopt op twee extra aankopen

Yves Dekoning
| 35 reacties
Gerrard hoopt op twee extra aankopen
Foto: © SC

Steven Gerrard is uiterst tevreden met de aankopen die Liverpool FC deze zomer heeft gedaan, maar hoopt toch op één of twee extra nieuwkomers. Op persoonlijk vlak verloopt de revalidatie opnieuw naar wens.

Steven Gerrard liep een week geleden een infectie op naar aanleiding van zijn operatie aan zijn lies. De 31-jarige middenvelder reageert goed op de antibiotica en zit terug op schema om in september terug wedstrijdklaar te geraken.

Dankzij enkele aanwinsten deze zomer kan Liverpool zijn kapitein tijd geven om rustig te revalideren en volledig fit te worden. Gerrard is blij met de aanwinsten: "Ik geloof dat we enkele heel goede transfers hebben gedaan deze zomer met Jordan Henderson, Charlie Adam, Stewart Dowing en Doni. Hopelijk komen er nog één of twee nieuwe gezichten bij voor de transfermarkt sluit."

"Uiteraard wil je meer concurrentie voor posities want het seizoen duurt lang. Het biedt de manager opties en spoort de spelers aan om harder te werken want niet iedereen kan elke match starten."

"Het voelt ook aan alsof Luis Suarez en Andy Carrol nieuwe aanwinsten zijn, hoewel ze al in januari kwamen. Ze deden het beiden heel goed en zullen dit seizoen nog beter gaan presteren door die ervaring."

 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties