Luis Enrique onder vuur: "Rustig blijven"

Sam Soetaers
| 7 reacties
Luis Enrique onder vuur: "Rustig blijven"
Foto: © SC

Luis Enrique is nog maar net aan de slag bij AS Roma of de coach ligt er al serieus onder vuur. De supporters verwijten hem te weinig respect te hebben voor clubicoon Francesco Totti.

Totti is bijzonder populair in de Italiaanse hoofdstad, maar minder bij zijn coach Luis Enrique. Die nam hem zelfs niet op in zijn kern tijdens de met 1-0 verloren tegen Slovan. Tijdens de terugwedstrijd werd de spits een kwartier voor tijd gewisseld, waarna de Slowaken de 1-1 scoorden.

“En toch heb ik alle vertrouwen in Luis Enrique”, steunt Roma-eigenaar Thomas Di Benedetto zijn coach openlijk. “Als hij vindt dat Totti vervangen moet worden, dan moet hij dat doen. Niemand is groter dan de club, al denken de supporters dat Totti dat wel is.”

“Ik respecteer Totti en zijn fans”, reageert Luis Enrique zelf op de hele heisa. “Maar ik zie wat er gebeurt op de trainingen en tijdens de wedstrijden. Het is makkelijk om kritiek te uiten op een keuze als de resultaten tegenvallen. Jongens, ik ben hier net een maand. Laten we vooral rustig blijven want er is nog een hoop werk te doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties