"Lukaku zal geduld moeten opbrengen"
Jelle Vereecke
| 24 reacties
"Lukaku zal geduld moeten opbrengen"
Foto: © SC

Romelu Lukaku moet zijn droom om in de Champions League aan te treden nog even opbergen. Onze jonge landgenoot staat niet op de spelerslijst die Chelsea indiende bij de UEFA. "Hij heeft nog de hele toekomst voor zich", aldus Philippe Albert.

"Lukaku kan slagen bij Chelsea", zegt Philippe Albert, destijds verdediger bij Newcastle, in Het Nieuwsblad. "Hij is nog maar achttien jaar. Hij koos voor een moeilijke weg en moet daar nu de gevolgen van dragen. Hij zal niet elke week spelen en zal geduld moeten opbrengen."

"Lukaku moet niet te veel aan die Champions League denken", zegt Geert De Vlieger, ex-doelman van Manchester City. "Hij heeft nog andere stappen te zetten en zal daarmee de handen vol hebben. Dat ze hem al lieten invallen tegen Norwich is een goed teken. Chelsea gelooft in hem."

"Romelu moet hard werken op training en ervoor zorgen dat hij top is als er een kans komt", vindt ex-bondscoach Robert Waseige. "Chelsea speelt Champions League, Premier League, FA Cup én League Cup. Dat zijn veel wedstrijden. Als een andere spits geblesseerd raakt of het vertrouwen kwijtspeelt, dan moet Romelu er staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties