Gerrard: 'Liverpool heeft twee Duracell-konijnen'

Yves Dekoning
| 2 reacties
Gerrard: 'Liverpool heeft twee Duracell-konijnen'
Foto: © SC

Luis Suarez kan bij Liverpool FC een legende worden. Daar is ploegmaat Steven Gerrard van overtuigd. Hij stak zijn bewondering voor de aanvaller niet onder stoelen of banken.

Steven Gerrard speelde amper samen met Luis Suarez. Sinds de komst van de goalgetter lag de kapitein geruime tijd in de lappenmand. Toch kan Gerrard de prestaties van Suarez naar waarde schatten. Op de vraag of Suarez kan uitgroeien tot een clublegende antwoordde Gerrard: "Ik zie niet waarom niet. Hij is nog steeds jong en kan nog beter worden dan hij nu al is. Eigenlijk een bangelijk gedacht. Hij heeft een honger naar het spel en om te verbeteren. Hopelijk blijft hij nog lang hier. Hij kan een grote rol spelen in de toekomst van de club. Hij kan hier geschiedenis schrijven"

Gerrard stak verder de loftrompet: "Hij is een heel slimme en enthousiaste voetballer. Samen met Dirk Kuijt lijkt het alsof we twee Duracell-konijnen hebben. Ze stoppen nooit en dat moet een nachtmerrie zijn voor verdedigers. Weten dat deze twee je telkens zullen opjagen. Het is fantastisch om hem te hebben en hopelijk kan hij deze vorm aanhouden tot het einde van het seizoen. Dat zal onze kansen om prijzen te pakken serieus verhogen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties