Nog even wachten op Gerrard
Yves Dekoning
| 1 reacties
Nog even wachten op Gerrard
Foto: © SC

Steven Gerrard staat dicht bij zijn wederoptreden, maar zal niet te snel gebracht worden door Liverpool FC. De kapitein moet eerst helemaal klaar zijn.

Kenny Dalglish gaf een update over de blessures in zijn kern. Uiteraard is het vooral uitkijken naar de terugkeer van Steven Gerrard. De invloedrijke middenvelder traint sinds vorige week terug met de kern mee. Na een operatie aan zijn lies waren er complicaties opgetreden waardoor zijn terugkeer was uitgesteld.

Gerrard boekt vooruitgang op training, maar het is nog even wachten om hem in actie te zien tijdens een match. Dalglish: "We zullen kijken wanneer Gerrard best kan spelen. We zullen hem alleen laten spelen als hij klaar is. Er is geen haast bij. We wachten en kijken en gebruiken ons gezond verstand."

Ook Martin Kelly en Fabio Aurelio zijn bijna terug wedstrijdfit. Ook hun situatie wordt grondig geëvalueerd voor ze terug aantreden tijdens een match. Op Glen Johnson wordt het langer wachten. De rechtsback moet nog enkele test ondergaan, maar zal zeker verschillende weken in de lappenmand liggen."
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties