Ajax-doelman Cillessen: "Ik wil ook spelen"

Jim Bogaert
| 6 reacties
Ajax-doelman Cillessen: "Ik wil ook spelen"
Foto: © SC

Jasper Cillessen is ondertussen al een paar maand tweede keeper bij Ajax. Hij maakte zijn debuut tegen vv Noordwijk in de beker, maar wil meer.

Ik kan er mee leven dat De Boer voor Kenneth vermeer kiest, maar ik hoop natuurlijk op die ene kans. Ik hoop dat Kenneth Vermeer fit blijft en een topseizoen draait, maar ik wil ook spelen. Het moet alleen niet ten koste gaan van een schorsing of een blessure van Kenneth. Ik hoop gewoon dat de trainer op een gegeven moment voor mij kiest", aldus Cilless de clubsite van Ajax.

Cillessen geniet duidelijk toch van zijn verblijf bij de Amsterdamse club, vooral tijden de Champions League-wedstrijden. "Er hing tegen Lyon een fantastische sfeer in de ArenA. Net als in Bernabéu. Ik vond het wel heel speciaal om mijn naam tussen de opstelling te zien. En die Champions League-hymne had ik thuis al helemaal grijs gedraaid. Op het moment dat ik in zulke wedstrijden ga spelen, zal ik dus wel kippenvel krijgen. Nu nog niet", besluit de tweede keeper van Ajax.

Cillessen kwam deze zomer voor 3.2 miljoen euro over van NEC. Ajax beloofde de doelman dat hij eerlijk de concurrentie kon aangaan met Kenneth Vermeer. De Boer koos begin dit seizoen echter voor Vermeer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties