Real Madrid heeft aan één doelpunt genoeg

Thomas De Block
| 3 reacties

Real Madrid blijft het hoge woord voeren in Spanje. De Madrilenen wonnen met 0-1 bij Getafe.

Na achttien minuten scoorde Sergio Ramos het enige doelpunt van de wedstrijd. Een hoekschop van Özil werd door Ramos mooi voorbij doelman Moya gekopt. Nog in die eerste helft beleefden de supporters een grappig moment toen Cristiano Ronaldo een vrije trap wilde nemen. Tot zijn eigen verbazing zag de Portugees hoe de wind zijn bal wegduwde alvorens hij het leer kon aanraken.

In de tweede helft zag diezelfde Ronaldo nog een doelpunt afgekeurd worden nadat hij terecht werd afgevlagd voor buitenspel. Uiteindelijk bleef het bij 0-1. Real Madrid heeft voorlopig tien punten voorsprong op Barcelona, dat momenteel nog speelt tegen Real Sociedad.