Lazio buigt met tien achterstand om

Dirk Pieters
| 1 reacties

SS Lazio won donderdagavond de wedstrijd tegen Cesena. De Italiaanse topclub kwam 0-2 achter, maar wist met tien spelers toch nog te winnen; 3-2. In de stand doet de club een goede zaak en blijft het mee bovenaan het klassement draaien.

SS Lazio kende een eerste helft dat het zo snel mogelijk wil vergeten. Tegen het nummer negentien uit het klassement kwam het al na een kwartier op achterstand. Rond het half uur zag het er helemaal dramatisch uit. Abdoulay Konko kreeg rood en Iaquinta zette de strafschop om; 0-2. Een onwaarschijnlijk klus leek het om de punten nog thuis te houden.

Na de pauze zagen we een heel ander Lazio uit de kleedkamers komen. Op amper tien minuten tijd was er geen vuiltje meer aan de lucht. Hernanes, Lulic en Kozak (foto) deden de netten trillen en zo stond Lazio rond het uur op voorsprong. De Italiaanse topclub gaf de zege niet meer uit handen en wipt met een match meer gespeeld over Udinese in de stand.