Herpakt Inter zich tegen hekkensluiter Novara?

Tomas Taecke
| 11 reacties
Herpakt Inter zich tegen hekkensluiter Novara?
Foto: © SC

Na de één op negen heeft Inter zondag iets recht te zetten in eigen huis tegen rode lantaarn Novara. De Nerazurri moeten dringend punten pakken om de top 4 niet uit het oog te verliezen.

Na de pandoering in Roma (4-0) zullen de Interisti vanmiddag veeleisend zijn voor hun helden. Na een stevige remonte die een slechte seizoensstart kon uitwissen, bakken de jongens van Ranieri er weer weinig van de laatste weken. De komst van hekkensluiter Novara is een ideaal moment om voor eigen volk eens zwaar uit te halen en de crisis in de mate van het mogelijke de kop in te drukken.

Volg het gebeuren vanop de eerste rij en bekijk de livebeelden van de match via Bwin! Ook de andere duels in de Serie A kan u dankzij Bwin live bekijken!

Naast Inter-Novara staan nog twee andere partijen gepland. Ook om 15 uur staat Atalanta-Lecce gepland en geeft Catania Genoa partij. Parma-Fiorentina en Bologna-Juventus werden uitgesteld.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Inter is favoriet. Een gokje op Novara daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Inter de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 189 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Novara wint u 1725 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties