De Laet kan naar Birmingham City

Mathias Dumarey
| 4 reacties
De Laet kan naar Birmingham City
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Ritchie De Laet (foto) zou in de belangstelling staan van de Engelse tweedeklasser Birmingham City. Hij zou in de verdediging de geblesseerde Stephen Carr moeten vervangen.

Ritchie De Laet is tot nader order nog steeds een speler van Manchester United. Voor de winterstop werd hij nog uitgeleend aan Norwich City, maar daar moest hij door blessureleed afhaken en naar Manchester terugkeren. 

Volgens The Daily Mail zou De Laet nu naar Birmingham City kunnen om Stephen Carr te vervangen in de verdediging. De 23-jarige Antwerpenaar is nog maar net hersteld van zijn rugblessure die hem toch enkele maanden van de velden hield. De blauwhemden doen het momenteel trouwens erg goed in The Championship. Nu het haast al zijn inhaalwedstrijden heeft afgewerkt staat de club op een vijfde stek in de stand, een plaats die recht geeft op de eindronde voor promotie naar het hoogste niveau.

Birmingham is overigens druk doende een nieuwe ploeg te bouwen. Vorige week werden al Andros Townsend en de Noor Erik Huseklepp, ooit nog kwelduivel van Club Brugge toen hij bij Brann Bergen voetbalde, aangeworven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties