Villas-Boas vreest voor zijn job

Andrea Doino
| 9 reacties
Villas-Boas vreest voor zijn job
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het voorbije weekend heeft Chelsea weer kunnen aanknopen met een zege tegen Bolton Wanderers (3-0) waardoor de druk op Andre Villas-Boas een beetje is afgenomen. Toch denkt de Portugees dat hem hetzelfde lot staat te wachten als zijn voorganger Carlo Ancelotti.

“We staan er precies hetzelfde voor als vorig jaar. Het is bijna een exacte kopie”, liet Villas-Boas weten aan het Portugese radiostation TSF. Op dit moment staat Chelsea zeventien punten achter op leider Mancester City en in de Champions League moeten ze thuis een 3-1-achterstand goedmaken.

“Ik geniet voorlopig nog van het vertrouwen van Abramovich. Maar andere jaren heeft hij trainers in gelijkaardige omstandigheden ook ontslagen.” Claudio Ranieri, Avram Grant, Luiz Felipe Scolari en Carlo Ancelotti werden ook op straat gezet door de Russiche miljardair.

“Wat gaat er gebeuren? Ofwel gaan we door met ons project ofwel staat mij hetzelfde lot te wachten als de andere trainers van Chelsea. Ik weet het op dit moment niet”, besloot de Portugese coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties