Scolari: "Coach zijn bij Chelsea wordt de hel"

Jefrey Van der Straeten
| 0 reacties
Scolari: "Coach zijn bij Chelsea wordt de hel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In navolging van het ontslag van Villas-Boas, regent het reacties van vooraanstaanden in de voetbalwereld. Ook ex-Chelsea coach Felipe Scolari doet zijn duit in het zakje.

De Braziliaan die in het seizoen 2008-2009 zeven maanden aan het roer stond bij de Blues voorspelt dat de volgende Chelsea-coach een hel te wachten staat, “wie dat ook zal zijn.”

Scolari, die nu bij Palmeiras actief is, stelt in een interview met BBC Sport dat het ontslag van Villas-Boas op het eerste zicht vreemd is, “tenzij je de situatie bij Chelsea een beetje kent.” De Braziliaan suggereert dat enkele spelers in de kleedkamer van Chelsea een goede band hebben met voorzitter Abramovitch. Wanneer deze spelers ontevreden zijn, kan dat snel de kop kosten van de manager.

Sinds 2003 is Chelsea nu al op zoek naar zijn achtste trainer. Over de toekomst van Villas-Boas maakt Scolari zich in ieder geval geen zorgen: “Hij was een kampioen en zal dat ook in de toekomst zijn. Hij moest minstens zeven of acht spelers vervangen, maar slaagde daar niet in.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties