Clasie en Legear gaan bij dezelfde tatoeëerder

Tomas Taecke
| 3 reacties
Clasie en Legear gaan bij dezelfde tatoeëerder
Foto: © SC

Feyenoord-middenvelder Jordy Clasie heeft net als onze landgenoot Jonathan Legear een spelfout laten optekenen bij het tatoeëren van de bovenarm. De jonge Rotterdammer liet de foute tattoo deze week zien in het RTL-programma 'Leven als een prof'.

"Vini vidi vici" of "You mean everyting in my life" zijn op zich vergeeflijke spelfouten in het Latijn of Engels, maar wel bijzonder ongelukkig wanneer die op de bovenarm vereeuwigd worden.

Nadat ex-Anderlecht-speler Jonathan Legear 'Veni vidi vici' verkeerd liet optekenen, toonde Jordy Clasie deze week in het Nederlandse RTL-programma 'Leven als een prof' ook op zijn beurt fier zijn tattoo. Alleen is zijn tatoeëerder het Engels blijkbaar niet machtig, waardoor hij 'everything' verkeerd heeft gespeld.

Clasie demonstreerde de tattoo nadat hij een uiteenzetting hield over het belang van zijn vader in zijn leven. Dagenlang zal het jonge talent alvast niet wakker liggen van de spelfout op zijn bovenarm. De youngster speelt op zijn twintigste in het eerste van Feyenoord en geniet de belangstelling van een rijtje Europese topclubs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties