'Lampard kan naar de club van David Beckham'

Christophe van den Boom
| 5 reacties
'Lampard kan naar de club van David Beckham'
Foto: © SC

Het contract van Frank Lampard bij Chelsea loopt eind dit seizoen af. De kans is heel groot dat The Blues binnenkort met de middenvelder rond de tafel zullen zitten, maar andere bronnen menen dat de Engelsman dicht bij een overstap naar LA Galaxy staat.

De club van David Beckham toont al een tijdje verregaande interesse. De zaakwaarnemer van Lampard, Steven Kutcher, zat zondagavond in de tribune bij Los Galacticos in hun wedstrijd tegen Toronto. Daarnaast heeft Chelsea nog altijd geen poging ondernomen om het contract van zijn middenvelder te verlengen. Al zal de club daar zo snel mogelijk verandering in willen brengen.

Als er niets verandert, dan kan Lampard op het einde van het seizoen transfervrij vertrekken. En David Beckham zou zijn landgenoot maar al te graag zien komen. Ook Los Angeles Galaxy is het menens: “We willen de beste spelers van de wereld en Frank staat bovenaan ons lijstje. Als we hem kunnen binnenhalen, dan maken we duidelijk dat de Major League Soccer een serieuze competitie is”, klinkt het bij de club.

Wat de 34-jarige international voorlopig tegenhoudt, is zijn carrière bij de nationale ploeg. Hij hoopt om nog minstens zeven keer opgeroepen te worden, zodat hij de magische kaap van honderd ‘caps’ haalt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties