Robben: "Dit Bayern is nog beter dan het vorige"

Robben: "Dit Bayern is nog beter dan het vorige"
Foto: © SC

Arjen Robben zit met Bayern München in een comfortabele positie. De club uit Beieren is een van de weinige Europese grootheden die in de eigen competitie voorlopig een foutloos parcours aflegt.

In de Duitse Bundesliga gaat Der Rekordmeister, gedeeld met het verassende Eintracht Frankfurt, aan kop met twaalf punten uit vier matchen. Arjen Robben, die met de Duitse club al twee Champions League-finales mocht meemaken, ziet de toekomst rooskleurig in.
”We zijn heel goed op dreef”, vertelt hij Bild. “Omdat het elftal stabiel is. En zodra het loopt hebben wij genoeg goede spelers die het verschil maken.”

De Nederlandse international is ook vol lof over de aangetrokken versterkingen. Spelers als Javi Martinez, Mario Mandzukic en Dante hebben al laten zien het in München goed te doen. “Het wegvallen van geblesseerde spelers en jongens met een mindere periode kunnen we nu beter opvangen. Als Franck Ribéry met een kleine blessure kampt, hoeft dat geen reden meer tot ongerustheid zijn. Hetzelfde geldt als Toni Kroos, Thomas Müller, Bastian Schweinsteiger of ikzelf een keer ontbreken. De kwaliteit van de selectie is gewoon hoger als vorig seizoen.”, besluit Arjen Robben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties