'Slechtste start Liverpool in 100 jaar'

Koen Schaaphok
| 1 reacties
'Slechtste start Liverpool in 100 jaar'
Foto: © SC

Liverpool staat met twee punten na vijf duels op een achttiende plaats in de Premier League. Naast een teleurstellende plaats betekent het ook de slechtste competitiestart sinds 1911.

In 1911, meer dan honderd jaar geleden, hielden de Reds ook twee punten aan de eerste vijf wedstrijden over, wat aan het eind van het seizoen zou resulteren in een zeventiende plaats. Zo berekende Voetbal International. 
In de historie van de Premier League kwam het ook nog nooit voor dat Liverpool geen enkele van de eerste vijf wedstrijden won. Trainer Brendan Rodgers had het zich ongetwijfeld anders voorgesteld.

Liverpool mag dan historisch slecht presteren, de ploeg oogst in de Britse media wel lof voor de attractieve speelwijze die het er onder Brendan Rodgers op na houdt. Daarnaast heeft het met Manchester City (2-2), Arsenal (0-2) en Manchester United (1-2) al drie absolute topclubs tegenover zich gehad.

Rodgers verweet zijn spelers zondag na de 1-2 nederlaag tegen de Mancunians dan ook niks. 'Het niveau van de spelers was buitengewoon goed. Maar als de scheidsrechter Shelvey de rode kaart geeft, moet hij ook Evans wegsturen. Die beslissing heeft ons de wedstrijd gekost.”, aldus Rodgers.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties