Vertonghen: "Ik houd van de Premier League"

Koen Schaaphok
| 1 reacties
Vertonghen: "Ik houd van de Premier League"
Foto: © SC

Jan Vertonghen boekte dit weekend de eerste thuiszege met Tottenham Hotspur. "Ik ben gelukkig in Londen", aldus onze landgenoot.

Vertonghen was met de Spurs te sterk voor stadgenoot Queens Park Rangers (2-1). Na afloop van de wedstrijd besprak de verdediger met aanwezige media zijn eerste maanden in Londen. "Ik houd echt van de Premier League. De sfeer is hier fantastisch. Ik heb het geweldig naar mijn zin. Je speelt hier tegen de beste spelers in de wereld en we hebben zelf echt een geweldig team. Het is wel jammer dat we nog wat moeite hebben met wedstrijden winnen. Aan het einde van het jaar zijn we volgens mij helemaal op. Het kost veel kracht.", aldus de ex-publiekslieveling van Ajax.

Na twee succesvolle jaren in Amsterdam, waarin Vertonghen als kapitein twee keer de kampioensschaal in de lucht mocht steken (en hem ook twee keer mocht laten vallen), is het doel om het succes in de Premier League met Tottenham te herhalen. Zelfs als hij daar niet in mocht slagen, hoopt de Belg op een sterk seizoen. ”Dan heb ik in ieder geval een goede vakantie verdiend.", glimlachte Vertonghen. "Het is voor ons in ieder geval belangrijk dat we ons eigen spel spelen en kunnen domineren. In dat geval geven we de fans ook iets terug, want zij staan volledig achter ons.", aldus Jan Vertonghen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties