De Bruyne vs Bayern, Ajax onder druk

Fabian Morren
| 5 reacties
De Bruyne vs Bayern, Ajax onder druk
Foto: © SC

Voetbalkrant geeft u een overzicht van wat er vandaag op het menu staat. Dagelijks lijsten we de actie op de Europese voetbalvelden voor u op. Naast de Jupiler Pro League wordt er vandaag in nog veel competities gespeeld.

Bundesliga:

Bayern München heeft nog steeds het maximum van de punten. Vandaag gaat het team van coach Heynckes op bezoek bij het Werder Bremen van Kevin De Bruyne en Joseph Akpala. De Bruyne is goed op dreef bij Bremen, dat zevende staat. De Belgen van Mönchengladbach spelen uit bij kampioen Borussia Dortmund, dat met een 8 op 15 wisselvallig gestart is. 

Premier League:

Arsenal - Chelsea is vanmiddag dé blikvanger. Thomas Vermaelen of Eden Hazard? Zegt u het maar! Chelsea beschikt in de stand over de beste papieren. De Blues staan op kop, met vier punten meer dan Arsenal (de Gunners staan vijfde, red.). Later op de middag is er ook nog Manchester United - Tottenham. Man United staat tweede, op één puntje van Chelsea. Ook het Everton van Marouane Fellaini en Kevin Mirallas is uitstekend gestart (derde in de stand, red). Vandaag krijgt de club uit Liverpool het bezoek van Southampton.

Ligue 1:

In Frankrijk is het telkens weer uitkijken naar de prestatie van het steenrijke Paris SG. Na een moeizame start klom de club uit de hoofdstad op naar de derde plaats. Sochaux zou straks een hapklare brok moeten worden voor PSG. De wedstrijd begint al om 17.30 uur.

Serie A:

Anderlecht-tegenstander AC Milan is wel erg matig aan het seizoen begonnen. Straks moeten de Milanezen naar Parma. Kampioen Juventus probeert tegen AS Roma weer alleen aan de leiding te komen. Dan moet Juve ook wel rekenen op een misstap van Napoli morgen. Beide teams hebben immers 13 punten.

Eredivisie:

Ajax - Twente is dé topper in Nederland. Twente verloor nog geen enkel punt in de Eredivisie en pakte liefst 18 op 18. Ajax heeft al zes verliespunten achter zijn naam staan. De Amsterdammers, met Toby Alderweireld, kunnen zich dus geen nederlaag permitteren tegen het Twente van Nacer Chadli. Anders wordt de kloof vroeg op het seizoen al wel heel groot. Vitesse kan misschien profiteren van deze topper. De club uit Arnhem staat tweede, op vier punten van Twente. Utrecht is straks de tegenstander.

Russische hoogste klasse:

Vanmiddag al speelt Zenit Sint-Petersburg (Lombaerts en Witsel) tegen Lokomotiv Moskou. Kerzhakov zit na zijn verwijzing naar de B-kern opnieuw in de kern. Zenit kon de laatste wedstrijden niet meer winnen. Een zege tegen Lokomotiv, de nummer dire in de stand, zou een opsteker zijn. 

Primera Division:

In Spanje is het niet alleen uitkijken naar Barcelona, maar ook naar Malaga. De tegenstander van Anderlecht woensdag in de CL ontvangt Real Betis. Malaga staat nog altijd op een heel knappe vierde plaats in de Spaanse hoogste klasse. Betis staat echter maar twee plaatsen lager. En kan Barça het maximum van de punten behouden (momenteel 15 op 15, red.)?  De uitwedstrijd naar Sevilla kondigt zich als lastig aan. Eerder op het seizoen ging Real Madrid er al onderuit.

Tweede klasse:

Westerlo wil een vervolg breien aan de knappe bekerzege tegen Lierse. De Kempense club ontvangt Moeskroen-Péruwelz, dat heel diep ging tegen Standard maar niet werd beloond. Sint-Truiden won vorige week knap bij Lommel en schakelde in de beker Beerschot uit. Eén opdracht voor STVV tegen Heist: bevestigen.

Derde klasse:

Vanavond is er de topper in derde klasse A tussen Racing Mechelen en leider Hoogstraten. RC Mechelen volgt op drie punten van Hoogstraten en kan dus een gouden zaak doen. In derde klasse B krijgt koploper Virton Hoei over de vloer, dat ook knap zesde staat. Ook is het uitkijken of Bertrix (6-0-nederlaag tegen KV Mechelen) zich vanavond kan herstellen.

Wat denkt UNIBET over Werder Bremen - Bayern München?

Bayern is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bremen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Bayern met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 157 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kevin De Bruyne strijkt u 575 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties