Benzema: "Wil evenveel successen als Zidane"

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Benzema: "Wil evenveel successen als Zidane"
Foto: © SC

Karim Benzema wil graag een even mooie carrière halen als zijn landgenoot Zinédine Zidane. Die won destijds met Frankrijk het WK, het EK en enkele malen de Champions League met Real Madrid.

"Toen ik Zidane voor het eerst ontmoette, was het een droom die werkelijkheid werd. Ik vraag hem nu heel vaak om raad en hij helpt me dan ook. Ik hoop dat mijn loopbaan er anders zal uitzien dan de zijne, maar dat ik zeker even succesvol ben", aldus Karim Benzema.

Zizou was destijds wel net het idool van de aanvaller van de Franse nationale ploeg en Real Madrid. Hij was eerder fan van de Braziliaan Ronaldo die in 1998 de WK-finale verloor van Zidane's Frankrijk. "Ik volgde hem toen ik een kind was en hij was een echte bron van inspiratie voor me. Voor mij is hij de beste speler ooit."


Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties