Cech lovend: "Eden Hazard heeft een geweldige techniek"

Christophe van den Boom
| 5 reacties
Cech lovend: "Eden Hazard heeft een geweldige techniek"
Foto: © SC

Chelsea-doelman Petr Cech is blij met de komst van Eden Hazard en de Braziliaan Oscar. Hij vindt dat hun prestaties de club tot nu toe veel geholpen hebben.

De Braziliaan Oscar en Eden Hazard zijn twee van de zes aanwinsten die Chelsea deze zomer naar Stamford Bridge haalde. Beide spelers waren indrukwekkend in het eerste deel van het seizoen en mede door hun prestaties staat Chelsea bovenaan het klassement in de Premier League.

Cech is blij met hoe de twee zich hebben aangepast aan het leven in Engeland en het Engelse voetbal. “Je ziet dat de aanvallende spelers aan elkaar gewend zijn”, vertelde hij aan lsport.blesk.cz.

“Ze zijn goed op elkaar afgestemd, zelf al spelen ze voor de eerste keer samen. Eden heeft een geweldige techniek. Combineer dat met Oscar en je hebt een gevaarlijk duo. Bovendien is het Braziliaanse en Spaanse voetbal gelijkaardig dus zelfs Fernando Torres is die manier van spelen gewoon. Om die reden hebben de spelers een gemeenschappelijke taal gevonden op het veld, ondanks dat ze pas gearriveerd zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties