Emile Mpenza mogelijk weer naar Zwitserland

Emile Mpenza mogelijk weer naar Zwitserland
Foto: © SC

Emile Mpenza zou volgens de Duitse pers dicht bij een terugkeer naar het Zwitserse FC Sion staan. Daar speelde hij al eens één seizoen om er meteen topschutter van de club te worden.

Emile Mpenza werd begin deze week nog gesitueerd bij de Duitse tweedeklasser Erzgebirge Aue, maar dat bleken uiteindelijk maar verzinsels te zijn geweest. Een terugkeer naar FC Sion zou dat naar verluidt niet zijn.

Bij de Zwitsers kende Emile Mpenza nog een mooie periode in zijn tweede carrière toen hij er in het seizoen 2009-2010 21 keer kon scoren in 31 wedstrijden. Nadien verhuisde hij naar Azerbeidzjan om er bij Neftchi Bakoe te voetballen. Zes keer deed hij er de netten trillen in ook al 31 partijen. Na een ruzie met de nieuwe coach, werd zijn contract er in augustus ontbonden.


Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties