Heitinga mogelijk langer op Goodison Park

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Heitinga mogelijk langer op Goodison Park
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Heitinga staat dicht bij een contractverlenging bij FC Everton. Momenteel onderhandelt hij met het bestuur van The Toffees over een nieuw contract.

John Heitinga speelt al sinds 2008 voor Everton. Dit seizoen is hij niet zeker van een basisplaats in de verdediging, maar de Nederlandse international voelt zich desondanks heel goed bij de club. "Er is een grote kans dat ik hier ga bijtekenen. Ik kreeg net een nieuw voorstel. De deal is nog niet rond, maar ik geniet hier bij deze club met zijn geweldige fans", aldus Heitinga op Goal.com.

Heitinga heeft dit seizoen maar één doel voor ogen: Europees voetbal afdwingen. "We hebben een ploeg om mee te doen aan de Europa League. De bedoeling is zo hoog mogelijk te eindigen. We verdienen dat met deze ploeg", besluit Heitinga.

Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties