Holtby wil graag naar de Premier League

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Holtby wil graag naar de Premier League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lewis Holtby, middenvelder bij Schalke 04, wil graag zijn grenzen verleggen en voetballen in de Premier League. Voorlopig heeft hij het wel nog steeds naar zijn zin in Gelsenkirchen.

Lewis Holtby werd al eens geciteerd bij Everton, maar concreet was er nog niets. Op het einde van dit seizoen loopt zijn contract af bij Schalke 04, maar de Duitse club wil graag om de tafel zitten met de talentvolle middenvelder om het contract eventueel te verlengen. 

"Ik kan nu niet voorspellen wat het resultaat zal zijn van de contractbesprekingen met Holtby", zegt Schalke-directeur Horst Heldt in Kicker. "Het enige wat ik kan bevestigen is dat we met elkaar aan het praten zijn."

Holtby zelf geeft toe dat een overstap naar de Premier League erg aanlokkelijk zou zijn. "Ik heb Engelse roots en de Premier League volg ik al langere tijd op de voet. Het is waar dat ik er graag ooit zou spelen. Maar op dit moment wil ik me enkel focussen op voetballen", besluit Holtby.


Vanavond (vrijdag) spelen de Rode Duivels de levensbelangrijke wedstrijd in Servië. Volgens UNIBET is Servië favoriet. Een gok op onze Rode Duivels zal echter meer opleveren. Wint België, dan krijgt u bij UNIBET 280 euro bij een inzet van 100 euro, die u via ons gratis krijgt. Een gok op Servië kan u 250 euro opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties