Ambrosini wou nooit weg bij AC Milan

Koen Schaaphok
| 0 reacties
Ambrosini wou nooit weg bij AC Milan
Foto: © SC

AC Milan heeft op sportief vlak betere tijden gekend. Afgelopen zomer nam de Italiaanse topclub ook afscheid van enkele grote namen. Voor Milan-icoon Massimo Ambrosini had zijn naam daar nooit tussen gestaan.

De routinier maakt tegenover Forza Milan dan ook duidelijk dat hij, ondanks de onzekerheid, nooit wou vertrekken bij de Rossoneri. "De club verlaten is nooit door mijn hoofd gegaan. Op dat vlak regeerde mijn hart gewoon over mijn hoofd. Ik wist dat het volgende seizoen anders dan voorheen zou worden maar ik wou absoluut niet weg bij Milan", aldus Ambrosini, die sinds 1995 voor de rood-zwarte club uit Milaan uitkomt.

Familie

De intenties van de club om het dit seizoen anders aan te pakken betekende ook dat het niet meer zo vanzelfsprekend ging lukken. Ook dat besefte de Italiaan. "Ik wist dat we het moeilijk zouden krijgen, maar dat maakt het leven zo mooi. Moeilijkheden kun je overwinnen", aldus de 34-jarige middenvelder, die benadrukt dat hij na 17 jaar nog altijd weg is van de club. "De structuur van de club zorgt voor een gevoel van saamhorigheid. Hier hangt een familiale sfeer", besluit Ambrosini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties