Datum: 01/12/2012 20:00
Competitie: Antwerpen (2A)
Speeldag: Speeldag 14
Olympic Deurne verliest opnieuw

Olympic Deurne verloor in eigen huis met 2-3 van Zwijndrecht. Door deze nederlaag springt Zwijndrecht over Deurne in het klassement in Tweede Provinciale A. Deurne zakt weg dankzij een 4 op 18.

De eerste kans van Zwijndrecht was meteen raak: Cuyt trapte binnen na een corner. Enkele minuten later kon Zwijndrecht de score zelfs verdubbelen. Deurne weet dat het moet aanvallen om nog iets in de brand te slepen en dat lijkt in eerste instantie ook te lukken. Topschutter Tim Herpoel mag twee doelpunten op zijn conto bijschrijven.  Eerst met een overhoekse bal, daarna van de penaltystip.

Met een 2-2 ruststand gingen de spelers de kleedkamer in. In de tweede helft krijg Olympic nog enkele goede kansen, maar het is Zwijndrecht die zich de meest efficiënte ploeg toont. Een vrije trap krult binnen en de eindstand staat vast.

Deurne staat nu tiende en moet volgende week winnen van Katelijne om nog uitzicht te houden op de top-4. Katelijne staat nu vierde met vijf punten voorsprong op Deurne.