Baup: "Nieuwe gezichten nodig"

Baup: "Nieuwe gezichten nodig"
Foto: © SC

Trainer Elie Baup van Olympique Marseille hoopt in de winterstop op enkele versterkingen om te kunnen meedoen voor de titel in de Franse Ligue 1. De clubleiding had om een titel gevraagd, maar de club is zijn eerste plaats voorlopig kwijt.

Vorige week woensdag ging Olympique Marseille in eigen huis met zware 1-4 cijfers de boot in tegen rechtstreekse concurrent Olympique Lyon. Na een sterke start in de competitie zijn ze daarmee nu ook hun eerste plaats in de rangschikking kwijtgeraakt. Met het oog op de Afrika Cup, waardoor ze hoogstwaarschijnlijk onder andere sterspeler André Ayew voor enkele weken kwijt zijn, moet er volgens de trainer dus versterking komen.

“We moeten rond de tafel gaan zitten, zeker als we dit seizoen kampioen willen spelen. Met het oog op de Afrika Cup, zou het een boost kunnen zijn als we wat nieuwe gezichten kunnen verwelkomen bij Olympique", aldus de coach tegen RMC. Benieuwd ook of Marseille Loïc Remy kan houden, want die staat steeds nadrukkelijker in de belangstelling van QPR.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties