Groep A: PSG en Porto op zoek naar groepswinst

Fabian Morren
| 2 reacties
Groep A: PSG en Porto op zoek naar groepswinst
Foto: © SC

Je hebt op de laatste speeldag zo van die wedstrijden dat er niet echt meer iets op het spel staat. Zo ook in groep A van de Champions League.

Hoewel, de groepswinst: daar draait het nog om. Porto heeft het lot in eigen handen, maar dan moet het wel minstens een punt pakken op het veld van Paris Saint-Germain. PSG kan zelf bij een zege nog de groepswinst pakken. Beide ploegen zijn wel al zeker van een plek in de achtste finales.

In het andere duel staat echt niets meer op het spel. Of toch: Dinamo Zagreb doet niets anders dan verliezen in de CL en kan daar vanavond een einde aan proberen te maken. Dinamo Kiev is al zeker van de Europa League. Mogelijk is het dus nu dé kans voor de Kroaten.

Kan PSG winnen tegen Porto?

Het ligt allemaal dicht bij elkaar en Unibet heeft geen uitgesproken winnaar aangeduid. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien PSG wint, krijgt u 132 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Porto bij UNIBET van 60 euro kan u 198 euro opleveren!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties