Kompany kan wel bij Bleid-Molenbeek terecht

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Kompany kan wel bij Bleid-Molenbeek terecht
Foto: © SC

Vincent Kompany lijkt zijn plannen om de Brusselse jeugd kansen te geven te kunnen verwezenlijken bij derdeklasser Bleid-Molenbeek. "We spreken hier al over sinds vorige zomer", stelt de drijvende kracht van de club Michel De Wolf in LDH.

"We willen samen wat doen voor de Brusselse jeugd. Het is een mooi project dat stilaan op de rails komt te staan. We hebben wel nog een stadion nodig en dat van Molenbeek past helemaal in dat plaatje", klinkt het bij Michel De Wolf. FC Bleid-Molenbeek, momenteel hekkensluiter in derde klasse B, speelt momenteel op een bijveldje van het Edmond Machtensstadion.

"Bleid kan in derde of vierde klasse een satellietclub zijn voor dit project. De plannen van Kompany kunnen echt een boost betekenen voor het voetbal in Brussel. Het project moet zich op verschillende niveaus afspelen en tussen meerdere clubs. FC Brussels probeerde het al, maar zonder succes. Vincent wil het deze keer beter aanpakken", klinkt het enthousiast bij De Wolf.

"Ik vind dat het ideaal zou zijn voor de Brusselse jeugd dat er een tweede grote club in de hoofdstad zou komen die niet als concurrent maar wel een partner zou worden van Anderlecht. Als het project van Vincent echt van de grond komt, gaat er veel veranderen in Brussel: clubs die samengaan en clubs die ook zullen verdwijnen...", besluit De Wolf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties