Competitie: Coupe de France
Speeldag: 1/32 Finales
Stadion: Stadium Lille Métropole
Lille brengt zich bijna in de problemen

Lille heeft zich geplaatst voor de volgende ronde van de Franse beker. Na een makkelijk begin liet het tweedeklasser Nîmes wel in de wedstrijd komen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-2.

Al na zeven minuten had Payet de thuisploeg op voorsprong geschoten en voor de rust was de score al verdubbel via Balmont. Toen Roux enkele minuten na rust de 3-0 op het bord zette, waren de fans in het Grand Stade er meer dan gerust in dat de club zich verzekerd had van de volgende ronde in de Franse beker.

Maar tweedeklasser Nîmes ontbond toch nog zijn duivels. Via Gragnic maakte het op het uur een eerste doelpunt en twintig minuten voor tijd kwam er zelfs al de aansluitingstreffer dankzij Koné. De bezoekers gingen nog op zoek naar de gelijkmaker, maar die kwam er uiteindelijk niet meer. Lille komt met de schrik vrij en gaat door in de Franse beker.