Daems: "Heb het gevoel dat de club me graag wil houden"

Christophe van den Boom
| 0 reacties
Daems: "Heb het gevoel dat de club me graag wil houden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Filip Daems was al een tijdje niet meer weg te denken uit de basis van Borussia Mönchengladbach. Het kan snel keren, want nadat hij terugkeerde van een buikspierblessure, moet de 34-jarige Belg genoegen nemen met een plaats op de bank.

“Ik begrijp de keuze van de trainer. Zes weken lang stond ik aan de kant, de ploeg en mijn vervanger doen het goed en op een aantal oefenwedstrijden na heb ik geen ritme in de benen”, vertelt Daems aan Het Nieuwsblad. “Nu is het aan mij om op training alles te geven en het de trainer zo moeilijk mogelijk te maken.”

Recent kreeg de aanvoerder van Die Fohlen een contractverlenging. “Het is maar een contract voor één jaar, maar ik kan de clubleiding begrijpen. In oktober staat de teller op 35, dan moet je niet verwachten dat ze een voorstel voor drie seizoenen geven”, aldus de verdediger.

“Ik heb wel het gevoel dat de club me heel graag wilde houden. Haal ik 2015 nog, dan speel ik hier een volledig decennium. Dat zou mooi zijn”, besluit de achtvoudige Rode Duivel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties