Ishiaku trekt naar Sporting Aalst

Nicolas Delacourt
| 4 reacties
Ishiaku trekt naar Sporting Aalst
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vierdeprovincialer Sporting Aalst heeft een hoogstmerkwaardige transfer beet. Niemand minder dan ex-Club Brugge-spits Manasseh ishiaku (30) komt de rangen versterken.

In de Aalsterse zoektocht naar een waardige vervanger van Ward Vandereycken, zijn ze op een topper gestoten. Gisterenavond tekende de Nigeriaanse Manasseh Ishiakhu een overeenkomst voor het seizoen 2013-2014. De ex-speler van Club Brugge, Duisburg en Keulen doet dit als vriendendienst en liet andere aanbiedingen aan de kant liggen om de club te komen versterken.

Toen Ishiaku in het begin van het seizoen 2004-2005 bij La Louvière vlot de weg naar de netten vond (8 goals in 17 wedstrijden), trok hij de aandacht van Club Brugge. Hij verkaste tijdens de winsterstop van dat seizoen dan ook naar de West-Vlaamse ploeg, samen met teamgenoot Michael Klukowski. In 2005 vierde hij meteen zijn eerste landstitel met Club. In het seizoen 2006-2007 zorgde hij met een kopbaldoelpunt voor de 10e bekerwinst van Club Brugge tegen Standard.

Op 15 juni 2007 werd bekendgemaakt dat Ishiaku voor een bedrag van € 600.000 verkocht werd aan de Duitse neo-eersteklasser MSV Duisburg. Volgens Club Brugge zou hem nog een contractverlenging hebben aangeboden, maar Ishiaku verkoos een transfer naar Duisburg. In 2008 verliet hij MSV Duisburg en ondertekende een vierjarig contract bij FC Keulen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (4C)

Nieuwste reacties