Pjanic: "Zeman moest bij ons vertrekken"

Pjanic: "Zeman moest bij ons vertrekken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Miralem Pjanic staat volledig achter de beslissing van het bestuur om de Tsjechische oefenmeester Zdenek Zeman te ontslaan. "Er moest iets veranderen, want de balans in het elftal was er niet meer", aldus de Luxemburgse Bosniër op Football Italia.

AS Roma verloor afgelopen weekend met 2-4 van Cagliari Calcio en dat zorgde ervoor dat het bestuur van de Giallorossi zou ingrijpen. Zdenek Zeman werd als coach de laan uitgestuurd in de Italiaanse hoofdstad. AS Roma staat momenteel op een achtste plaats met 34 punten uit 23 wedstrijden.

"Het enige wat telt is wat het beste is voor de club", stelt Miralem Pjanic vandaag. "We komen uit een moeilijke periode. We hadden als doel om dit seizoen bovenaan mee te strijden, maar daar komt nu niets meer van in huis. Het is dus normaal dat er iets moest veranderen. Ik hoop dat de situatie nu kan veranderen met een andere trainer, want we hebben de kwaliteiten om hoger mee te doen. Er was iets mis met het evenwicht in het team. We hebben de beste aanval, maar ook de minst goede verdediging in de top-10 van het klassement", aldus Pjanic.

De middenvelder werd ondertussen ook al gelinkt aan een overstap naar Bayern München. "Dat zijn valse geruchten en het is niet waar dat ik dicht bij een transfer stond. Het mag duidelijk zijn dat FC Barcelona een heel speciale ploeg is, ongetwijfeld een van de beste in de wereld, maar ik ben heel gelukkig in Rome, ook al gaat het met de club niet zo goed. Iedereen die over een transfer wil praten, zal eerst langs de club moeten passeren", besluit Pjanic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties