Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Celtic Park Glasgow
Celtic maakt brandhout van Dundee United
Timothy Collard

Celtic heeft zich vandaag herpakt na de pandoering die het dinsdag kreeg in de Champions League. De Schotten verloren toen op eigen veld van Juventus met 0-3. Celtic won vandaag met 6-2 van Dundee United.

Celtic stevent in eigen land af op een 44e landstitel en niemand lijkt hen te kunnen afstoppen. De schotten hadden na het jammerlijke verlies tegen Juventus ook wel wat recht te zetten voor eigen publiek. The Bhoys wonnen overtuigend met 6-2.

De wedstrijd begon nochtans niet goed voor Celtic. Na tien minuten spelen bracht Armstrong Dundee United op voorsprong. Celtic reageerde echter goed en nog voor de koffie stond het team van coach Lennon al 3-1 voor.

Na rust ging Celtic op dat elan door en diepte het de score uit tot 6-1. Helemaal aan het einde verlichtte Russell de pijn nog wat voor Dundee, maar verder dan 6-2 raakte zijn team niet. Bij Celtic waren vooral Commons en Stokes in vorm. Beide heren namen elk twee doelpunten voor hun rekening.