Ryan Giggs gaat nog een jaar door

Jens Van der Borght
| 8 reacties
Ryan Giggs gaat nog een jaar door
Foto: © SC

Ryan Giggs heeft een nieuw contract getekend bij Manchester United. Zo blijft de ondertussen 39-jarige middenvelder nog minstens een jaar langer actief op het hoogste niveau.

Giggs zal dankzij zijn nieuw contract volgend jaar beginnen aan zijn 23e seizoen bij Manchester United. De Welshman was vorig jaar nog erg belangrijk met twee doelpunten en acht assists. Uiteindelijk was dat net niet genoeg voor de titel, maar dit jaar lijkt Man U goed op weg naar het kampioenschap. Het team van Sir Alex Ferguson telt al twaalf punten voorsprong op de tweede in de stand, Manchester City.

“Ik voel me goed en ik geniet van het voetbal. Maar het belangrijkste is dat ik merk dat ik een bijdrage lever aan het team”, aldus Giggs in een eerste reactie. “Dit is een geweldige ploeg om deel van uit te maken. Er is een uitstekende teamgeest en we doen volop mee voor de prijzen.”

Voorts had de middenvelder nog enkele lovende woorden voor de stafleden en zijn coach: “Ik ben enthousiast dat ik een nieuw contract heb getekend. Ik wil hierbij Sir Alex Ferguson en de stafleden bedanken. Maar ook David Gill, die een geweldige steun is geweest over de afgelopen jaren”, besluit Giggs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties