Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Goodison Park
Fellaini en Mirallas bezorgen Everton volle buit
Timothy Collard

Everton heeft vanmiddag zonder veel problemen de maat genomen van Reading. Het werd 3-1 en Fellaini en Mirallas waren van onschatbare waarde bij The Toffees.

Kevin Mirallas kreeg de afgelopen weken wat kritiek te verduren van coach David Moyes. Mirallas had blijkbaar goed geluisterd naar zijn trainer. Hij liet zich vaak opmerken en creëerde enkele goeie kansen. Het was echter  Marouane Fellaini die de score opende voor zijn team. De Rode Duivel kopte een voorzet van Coleman binnen en zo kon Everton gaan rusten met één doelpunt voorsprong.

Na een kwartier spelen in de tweede helft was het Steven Pienaar die de score verdubbelde, ook in deze actie was alweer een Rode Duivel betrokken. Fellaini zorgde voor de assist bij het doelpunt van de Zuid-Afrikaan. Een vijftal minuten later maakte Kevin Mirallas er 3-0 van en de zege was binnen voor Everton. Het tegendoelpunt van Reading kwam te laat. Onze Rode Duivels speelden vanmiddag dus een hoofdrol in de wedstrijd tussen Everton en Reading.