Frankfurt wint opnieuw niet

Frankfurt wint opnieuw niet
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frankfurt heeft een 3 op 21 gescoord in de Bundesliga. Daarmee voelt het nu de hete adem van heel veel teams in de nek in de strijd om plaats vier. Ook Mönchengladbach speelt weer mee om die vierde plaats na winst tegen Hannover 96.

Eintracht Frankfurt – Stuttgart 1-2

Voor beide teams was het een tijdje geleden dat ze nog hadden gewonnen, maar de thuisploeg wou aanknopen met de winst om weer iets veiliger op de vierde plaats te staan. Die plek geeft recht op de voorrondes van de Champions League.

Aigner had de thuisploeg ook op voorsprong gezet, maar na de koffie zette Stuttgart de scheve situatie nog recht. Eerst scoorde Ibisevic vanaf de strafschopstip, een kwartier voor tijd besliste Niedermeier de wedstrijd.

Frankfurt heeft nu evenveel punten als Schalke 04. Mainz, Hamburg en Borussia Mönchengladbach komen tot op een puntje.

Borussia Mönchengladbach – Hannover 96 1-0

Luuk de Jong zorgde tien minuten voor de rust voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Daardoor komt de ploeg dus op een schamel puntje van de vierde plaats.

Filip Daems mocht bij de thuisploeg aan de rust invallen, Pocognoli werd bij de bezoekers tijdens de pauze van het veld gehaald. Sergio Pinto pakte in de slotfase nog twee keer geel bij Hannover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties