Owen kiest Rode Duivels in team van het jaar

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Owen kiest Rode Duivels in team van het jaar
Foto: © SC

Michael Owen heeft via de sociale netwerksite Twitter verklapt voor wie hij gekozen heeft in het team van het jaar. De voormalige goaltjesdief van Liverpool had een plaatsje voor Mignolet en Vertonghen.

Als beste jongere koos Michael Owen voor Christian Benteke. Onze landgenoot beleeft een geweldig eerste seizoen in de Premier League bij Aston Villa en scoorde maar liefst veertien doelpunten in Engeland.

Owen verklapte stap voor stap zijn team van het jaar en begon met de positie van doelman. De Engelsman gaf toe getwijfeld te hebben tussen David De Gea en Simon Mignolet. “Het was heel nipt, maar in doel ging ik voor Mignolet”, laat hij optekenen.

Centraal achterin werd het zo mogelijk nog moeilijker volgens Owen. “Veel mogelijkheden”, aldus de aanvaller van Stoke. “Ik koos uiteindelijk voor Vertonghen en Jagielka.” Op het middenveld maakte Hazard het net niet tot het team geeft Owen nog mee. Zijn keuze voor speler van het jaar viel uiteindelijk op de imposante Gareth Bale van Tottenham.

De volledige ploeg van Michael Owen:

Mignolet (Sunderland), Zabaleta (Manchester City), Jagielka (Everton), Vertonghen (Tottenham), Baines (Everton), Routledge (Swansea), Carrick (Manchester United), Mata (Chelsea), Bale (Tottenham), van Persie (Manchester United), Suarez (Liverpool).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties