Valdes bevestigt nogmaals: "ik vertrek bij Barça"

Valdes bevestigt nogmaals: "ik vertrek bij Barça"
Foto: © SC

Victor Valdes heeft nogmaals aangegeven dat hij zal vertrekken bij Barcelona. De Spaanse doelman wil andere lucht opsnuiven. Als Barça nog iets wil verdienen aan zijn doelman, dan moet het hem komende zomer verkopen, anders vertrekt Valdes transfervrij na volgend seizoen.

Bij de Catalaanse topclub had men gehoopt dat Valdes zich alsnog zou bedenken en een nieuwe overeenkomst zou tekenen. De 31-jarige sluitpost heeft in een interview met Fourfourtwo nog eens laten weten dat hij zal vertrekken bij Barcelona.

“Het is moeilijk te geloven dat ik een ander shirt ga dragen, nadat ik elf jaar dat van Barça heb gedragen”, begint Valdes. Volgens de Spanjaard is de immense druk één van de redenen dat hij Barcelona verlaat. “Één jaar bij Barcelona is als drie jaar bij een ander team, hier is de druk immens."

Dat hij zou vertrekken omdat Barça mogelijk over zijn piek heen is, ontkent de doelman met klem. “Nee, nee, nee, ik vertrek omdat ik een andere cultuur, ander voetbal en nieuwe uitdagingen wil”, besluit de Spaanse keeper.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties