Jacobs stuurde bij komst sterspeler meteen door

Frank Deckers
| 11 reacties
Jacobs stuurde bij komst sterspeler meteen door
Foto: © SC

Ariel Jacobs gaat normaal gezien in zijn eerste jaar bij FC Kopenhagen meteen de titel winnen. Bij zijn aankomst in Denemarken stuurde de voormalige Anderlecht-trainer meteen een sterspeler door.

Dame N’Doye heeft zijn vertrek duidelijk nog steeds niet verwerkt. De Senegalees werd door Jacobs verweten niet professioneel genoeg te zijn en verliet de club toen de trainer werd binnengehaald. “Naar mijn mening moet een nieuwe trainer zijn spelers een goed gevoel geven en vriendelijk tegen hen zijn. Jacobs deed net het tegenovergestelde, hij verdeelde meteen het team door kwaad te spreken over bepaalde spelers”, laat N'Doye weten.

Tijdens een oefenduel gingen de twee ook in de clinch. “Hij vertelde me dat ik niet mocht spelen, omdat ik dicht bij een transfer stond. Ik legde me daar bij neer, maar vlak voor de wedstrijd vroeg hij me plots om toch te spelen. Ik weigerde waarna hij niet meer met mij sprak”, aldus de Senegalees.

Jacobs wou niet veel woorden vuil maken aan het incident. “Je kan een club verlaten door de grote poort maar hij vertrok langs een achterpoortje. Je moet niet enkel goed kunnen voetballen, je moet je ook als waardig mens gedragen”, zegt de trainer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties