Competitie: Premier League
Speeldag: Speeldag 35
Stadion: City of Manchester Stadium
Manchester City steviger tweede na winst

Manchester City heeft de punten thuisgehouden tegen West Ham United. Na het laatste fluitsignaal stond er een 2-1 eindstand op het scorebord. De tweede plaats kan The Citizens bijna niet meer ontglippen.

De thuisploeg begon het gretigst aan de wedstrijd en ging meteen op zoek naar het openingsdoelpunt. dat kwam er echter pas na een halfuur, toen Nasri zijn kompaan Agüero bediende: 1-0, meteen ook de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, maar zonder doelpunten. Tot in de dolle slotfase, toen eerst Touré - alweer op aangeven van Nasri - de voorsprong verdubbelde. In blessuretijd konden de bezoekers nog milderen dankzij Carroll, maar een puntje meegraaien zat er niet meer in.

Manchester City heeft zo met nog vier speeldagen voor de boeg een grote voorsrpoong op plek drie, dus het lijkt erop dat The Citizens plek twee stilaan beet hebben. West Ham blijft tiende.