"Ik wil clubiconen inschakelen bij Real Madrid"

Frank Deckers
| 4 reacties
"Ik wil clubiconen inschakelen bij Real Madrid"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Binnen enkele maanden zijn er nieuwe presidentsverkiezingen bij Real Madrid. Huidige voorzitter Florentino Pérez is opnieuw kandidaat, net zoals Eugenio Martinez Bravo. De Spanjaard is momenteel voorzitter van Plataforma Blanca, een groep vooraanstaande clubleden.

Bravo is ambitieus, de Spanjaard laat weten dat hij een plan heeft. "Pérez heeft geen project, wij wel”, aldus Bravo in AS. “Het is tijd om te bepalen welke kant we op willen met deze club. Mijn project is Madrileens. Ik wil clubiconen als Fernando Hierro, Raúl, Santillana en José Martínez Sánchez terughalen naar de club. In Duitsland heeft Raúl bij Schalke 04 al een groots afscheid gekregen. Hier nog niet.”

Door een nieuwe regel moet iedere kandidaat een bankgarantie hebben van vijftien procent van het jaarlijks budget. Hij moet ook al twintig jaar lid zijn van de club. Bravo is al 31 jaar lid, maar hij is geen miljonair. “Ik wil dan ook geen valse verwachtingen creëren, want de bankgarantie is lastig voor mij. Florentino heeft die plannen doorgedrukt zodat hij zichzelf kan opvolgen als voorzitter.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties