Suarez mag niet weg

Yves Dekoning
| 10 reacties
Suarez mag niet weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Suarez mag Liverpool FC niet verlaten deze zomer. Dat heeft de manager van de Reds nog maar eens duidelijk gemaakt aan de Britse pers.

De speculaties over de toekomst van Luis Suarez zijn de laatste weken toegenomen nadat hij een zware schorsing kreeg van tien speeldagen voor het bijten van een tegenstander. Hierdoor mist de goalgetter de start van volgend seizoen. Bovendien plaatste de club zich opnieuw niet voor de Champions League. Toch wil hij graag bij Liverpool FC blijven en de club wil hem niet van de hand doen.

Brendan Rodgers heeft bevestigd dat Suarez ook volgend seizoen voor de Reds zal spelen: “Elke speler heeft zijn prijs, maar we staan niet onder druk om hem te verkopen. We proberen te bouwen aan een sterke ploeg dus is hij niet te koop. Ik twijfel er niet aan dat er interesse zal zijn in de zomer. Er is een klein percentage speler dat wereldklasse is en daar hoort Suarez bij. Er zullen ploegen hem willen weghalen, maar we beseffen allemaal dat hij bij ons moet blijven. De eigenaars zijn het daar mee eens.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties