Malki: "Kasimpasa op niveau Manchester City"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 9 reacties
Malki: "Kasimpasa op niveau Manchester City"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sanharib Malki maakte afgelopen week de overstap naar Turkije. De goaltjesdief tekende er voor Kasimpasa en is onder de indruk van de omstandigheden bij de club.

Het ambitieuze Kasimpasa realiseerde al enkele opmerkelijke transfers tijdens deze transferperiode. Zo haalde het eerder al Ryan Donk en Ryan Babel binnen. Ook Sanharib Malki tekende voor de Turken. “De ambities van Kasimpasa zijn enorm”, zo vertelt hij aan Voetbal International.

“Het doel is om een vaste waarde te worden in top drie van Turkije en ieder jaar Europees voetbal te spelen. Twee seizoenen geleden speelde Kasimpasa nog in tweede klasse, vorig jaar werd de club zesde in de Süper Lig”, aldus Malki.

De Syrische spits gaat zelfs nog een stapje verder. “Als je de faciliteiten van de club ziet, dan geloof je meteen in de ambities. Alles is nieuw, het trainingscomplex is geweldig en ik heb de mooiste oefenvelden gezien. Er is ook een vijfsterrenhotel, speciaal voor de spelers. Het is van het niveau van Manchester City. Eerlijk waar, ik wist niet wat ik zag”, aldus de aanvaller die duidelijk onder de indruk was van zijn nieuwe omgeving.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties